Lokaler til leie

Skjold Helsehus ligger i rolige omgivelser på Skjold. Sentralt, men likevel litt tilbaketrukket fra trafikk og støy.
Vi har 15 rom som egner seg meget godt som kontor/behandlingsrom, og gode fellesarealer i form av venterom, toaletter, dusjrom, kjøkken og aktivitetsrom.

Ta gjerne kontakt for uforpliktende samtale/visning.

Behandlingsrom

Vi har behandlingsrom i forskjellige størrelser og prisklasser. Hos oss kan leie fulltid eller du kan velge faste dager pr uke.

Kontor

Lyse og fine kontorer som passer perfekt for deg driver egen virksomhet, men allikevel ønsker å være en del av et sosialt og faglig miljø. Kan leies fullt møblert, eller du kan innrede som du selv ønsker. Vi tilbyr heltidsleie eller faste dager pr uke.

Aktivitetsrommet

Vi har en visjon om at Aktivitetsrommet skal inneholde en rekke spennende tilbud av aktiviteter som gjør godt for mennesker. Rommet er i seg selv fleksibelt og i tillegg har vi til intensjon å tilby leieavtaler som er tilpasset den enkeltes behov. Du kan for eksempel leie en kveld i uken i et antall uker som du ønsker.

Typiske aktiviteter som passer:

  • Gruppetrening/mattetrening (f.eks. Yoga, Pilates, Meditasjon, styrketrening/basistrening osv)
  • Kurs  (f.eks. Mindfulness, dansekurs, malerkurs, div opplæring)
  • Foredrag

Og helt sikkert mange aktiviteter som vi ikke har tenkt på – kun fantasien som setter begrensningene. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat- vi er superspent på å høre om dine planer!

Kjøkkenet

Vi har en visjon om at Kjøkkenet skal inneholde en rekke spennende tilbud av aktiviteter som gjør godt for mennesker. Så langt det er mulig tilstreber vi å tilby leieavtaler som er tilpasset den enkeltes behov. Du kan for eksempel leie en kveld i uken i et antall uker som du ønsker.

Typiske aktiviteter som passer:

  • Kurs og presentasjoner (f eks behandling/samtaler for grupper, matkurs osv)
  • Møter (styremøter osv)

Og helt sikkert mange aktiviteter som vi ikke har tenkt på – kun fantasien som setter begrensningene. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat- vi er superspent på å høre om dine planer!

Ønsker du å leie?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende visning eller ønsker å høre mer om hva vi kan tilby.

Ta kontakt